Persondatapolitik
Når du handler via shop-jensen.dk´s hjemmeside, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og
e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven.
Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand udover Dinero.dk som skal bruge dem til at udskrive en faktura til dig, og Pakkelabels.dk som skal bruge dine oplysninger til at sende varen til dig. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Alle informationer, som du overdrager til Shop-jensen.dk, bliver modtaget ukrypteret, mens selve den elektroniske handel krypteres symmetrisk via Scanpay og Clearhouse.
Shop-jensen.dk opbevarer som foreskrevet i Regnskabsloven registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes.


Cookies
Ved at benytte Shop-jensen.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din
computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.


Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
- navn
- adresse
- telefonnummer
- e-mail

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Shop-jensen.dk og opbevares i 5 år (grundet krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke,
således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.

Indehaveren af Shop-jensen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysningerne afgivet til Shop-jensen.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Shop-jensen.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.
Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter
persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Shop-jensen via e-mail: info@jensens-madblog.dk.

Oplysninger vedrørende online tvistløsning i henhold til paragraf 14, litra 1 i forordningen om online tvistløsning:

Europa-Kommissionen giver forbrugere mulighed for at løse online tvister i henhold til paragraf 14, litra 1 i forordningen om online tvistløsning på en af deres platforme. Platformen (http://ec.europa.eu/consumers/odr) fungerer som et websted, hvor forbrugere kan forsøge at nå udenretlige forlig vedrørende tvister, der opstår fra online køb og kontrakter til serviceydelser.